PKN
Protestantse Wijkgemeente Pniël - Almelo
 
Kerstvoorstelling anno nu Kerstvoorstelling anno nu

Ook in de Pnielkerk wordt de voorstelling STAR 3.0 opgevoerd door het koor Power uit Wierden op vrijdagavond 15 December. De voorstelling begint om 19.30 uur.

Kerstvoorstelling anno nu
Ook in de Pnielkerk wordt de voorstelling STAR 3.0 opgevoerd door het koor Power uit Wierden op vrijdagavond 15 December. De voorstelling begint om 19.30 uur. Voorafgaand lopen we om 19.00 uur met een grote verlichte ster, gevolgd door een spoor van lichtjes van het Rembrandtveld over de Rembrandtlaan naar de Pnielkerk. U bent van harte welkom om mee te lopen.
Na de wandeling wordt de kerstvoorstelling gegeven in de Pnielkerk om half acht 's avonds. Met beeld en muziek laten we de mensen het kerstverhaal zien en horen, alsof de geboorte van Jezus nu is. Het kerstverhaal wordt op een verrassende en verfrissende manier gebracht. Power zingt o.a. liederen van artiesten, zoals Marco Borsato, Bluf, Guus Meeuwes, Nick & Simon en de Lion King musical, allemaal prachtige liederen die de emoties van het aloude kerstverhaal zullen weergeven.
Na afloop is er gratis chocolademelk en gluhwein in de foyer van de Pnielkerk.
Welkom, loop mee en beleef het samen.
 
 

terug
 
 

Inloggen


Kerkgebouw Pniëlkerk / Openingstijden

Kerkdiensten: zondag 10:00 uur
meer
 
Contact
Predikant: ds. Marco Montagne
Secretariaat: Nelleke Veurink
Gastvrouw: Jacqueline Meupelenberg
Beamteam: Beamteam 
Website: Webteam
meer
 
Financiën
Wijkkas
Vrienden Pniëlkerk
Kerkbalans
 
Websites PGA
Prot. Gem. Almelo
 - Grote Kerk
 - De Ontmoeting
 - Noach
 - De Bleek
Adressen zie:
meer
 
Andere websites
meer
 
Websitebeheer
meer
 
Disclaimer
Help ons de site up-to-date te houden. Ontbreekt er een bericht of klopt er iets niet? Neem contact op met de beheerders. meer
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.