PKN
Protestantse Wijkgemeente Pniël - Almelo
 
Eredienst Eredienst

De diensten in de Pniëlkerk aan de Rembrandtlaan beginnen om 10.00 uur. Bij de ingang worden de kerkgangers begroet en ze krijgen een zondagsbrief aangeboden. In de regel gaat de wijkpredikant voor. Bij de ingang van de kerk ligt een boekje waarin u de uitgewerkte orde van dienst voor de zondagse eredienst vindt. Vrijwel alle diensten worden ondersteund met een beamer waarop liedteksten en lezingen worden geprojecteerd.
Lezingen in de eredienst en thema’s van de kindernevendienst ontlenen we aan het rooster van ‘Kind op zondag’. Dat is de grote lijn die we volgen. Soms wijken we daarvan af; dan is de dienst voorbereid door een activiteitengroep of een kleine werkgroep. Twee keer per jaar is er een oecumenische dienst met de Elisaparochie.
Op de eerste zondag van de maand drinken kerkgangers samen een kopje koffie na afloop van de dienst. De diensten staan aangekondigd op de website, in Almelo`s Kerknieuws en in de zondagsbrief.
 

terug
 
 

Inloggen


Kerkgebouw Pniëlkerk / Openingstijden

Kerkdiensten: zondag 10:00 uur
meer
 
Contact
Predikant: ds. Marco Montagne
Secretariaat: Nelleke Veurink
Koster: Kostersteam
Beamteam: Beamteam 
Website: Webteam

Privacyverklaring meer
 
Financiën
Wijkkas
Vrienden Pniëlkerk
Kerkbalans
 
PGA
Website Prot. Gem. Almelo
 - Website Grote Kerk
 - Website De Ontmoeting
 - Website Noach
 - Website De Bleek
Adressen zie:
meer
 
Andere websites
Koppelingen naar andere websites gerelateerd aan PKN, PGA of Pniëlkerk. meer
 
Websitebeheer
meer
 
Disclaimer
Help ons de site up-to-date te houden. Ontbreekt er een bericht of klopt er iets niet? Neem aub contact op met de beheerders. meer
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.