PKN
Protestantse Wijkgemeente Pniël - Almelo
 
Openluchtdienst 15 juli Openluchtdienst 15 juli
Op 15 juli is de Pnielkerk gesloten. We houden samen met de Elisaparochie een Openluchtdienst in het Beeklustpark en die begint om 10:30 uur.
Wilt u de 15e ook allemaal een bloem meenemen zodat we samen het toch al zo mooi park nog feestelijker kunnen aankleden!?

De dienst begint op 10:30 uur (en er is dus geen dienst in de Elisa en de Pniël). Voorgangers zijn Anita Oosterik en Marco Montagne.
Het thema is: ‘het ga je goed – in Gods naam!’. Waarbij we ingaan op de zegen. U hoeft geen stoel mee te nemen, daar zorgt de organisatie voor. U mag wel allemaal een bloem mee nemen – daar vormen we een paar grote boeketten van die na afloop oa een mooie bestemming vinden in de Titus Brandsmahof. Na afloop is er alle gelegenheid elkaar te ontmoeten en van de prachtige omgeving en elkaar te genieten bij een kop koffie. Voor de kinderen is er een aparte activiteit – dus kom gerust met het hele gezin. (mocht het – we gaan er gezien de stabiele zomer niet van uit! – heel slecht weer zijn: dan wijken we uit naar de Pniël waar we dan gezamenlijk ook om 10.30 uur beginnen). Kortom we hopen op een groot feest – kom tot rust in Beeklust!
terug
 
 

Inloggen


Kerkgebouw Pniëlkerk / Openingstijden

Kerkdiensten: zondag 10:00 uur
meer
 
Contact
Predikant: ds. Marco Montagne
Secretariaat: Nelleke Veurink
Koster: Kostersteam
Beamteam: Beamteam 
Website: Webteam

Privacyverklaring meer
 
Financiën
Wijkkas
Vrienden Pniëlkerk
Kerkbalans
 
PGA
Website Prot. Gem. Almelo
 - Website Grote Kerk
 - Website De Ontmoeting
 - Website Noach
 - Website De Bleek
Adressen zie:
meer
 
Andere websites
Koppelingen naar andere websites gerelateerd aan PKN, PGA of Pniëlkerk. meer
 
Websitebeheer
meer
 
Disclaimer
Help ons de site up-to-date te houden. Ontbreekt er een bericht of klopt er iets niet? Neem aub contact op met de beheerders. meer
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.