PKN
Protestantse Wijkgemeente Pniël - Almelo
 
Verjaardagsfonds en wijkkas Verjaardagsfonds en wijkkas

De activiteiten in de Wijkgemeente Pniël worden voor een groot deel bekostigd uit de wijkkas. De kas wordt gevuld met giften van gemeenteleden. Vier keer per jaar wordt in de kerkdienst gecollecteerd voor de wijkkas. Daarnaast is de wijkkas voor een groot deel afhankelijk van giften die binnenkomen via het verjaardagsfonds.

Gemeenteleden worden rond hun verjaardag benaderd door een medewerk(st)er van het verjaardagsfonds. Ze krijgen een felicitatiekaart en tevens het verzoek om een bijdrage te geven voor de wijkkas. Mensen die deze benadering niet zo sympathiek vinden of die niet tot hun verjaardag willen wachten kunnen altijd een bedrag storten op bankrekening nummer NL28 RABO 0111941334 van "De Protestantse Gemeente Almelo", onder vermelding van 'Wijkkas Pniël'.

terug
 
 

Inloggen


Kerkgebouw Pniëlkerk / Openingstijden

Kerkdiensten: zondag 10:00 uur
meer
 
Contact
Predikant: ds. Marco Montagne
Secretariaat: Nelleke Veurink
Koster: Kostersteam
Beamteam: Beamteam 
Website: Webteam

Privacyverklaring meer
 
Financiën
Wijkkas
Vrienden Pniëlkerk
Kerkbalans
 
PGA
Website Prot. Gem. Almelo
 - Website Grote Kerk
 - Website De Ontmoeting
 - Website Noach
 - Website De Bleek
Adressen zie:
meer
 
Andere websites
Koppelingen naar andere websites gerelateerd aan PKN, PGA of Pniëlkerk. meer
 
Websitebeheer
meer
 
Disclaimer
Help ons de site up-to-date te houden. Ontbreekt er een bericht of klopt er iets niet? Neem aub contact op met de beheerders. meer
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.