PKN
Protestantse Wijkgemeente Pniël - Almelo
 
Website en AVG Website en AVG
Ook als kerk hebben te maken met de AVG. U wordt waarschinlijk ook overstelpt met berichten over dit onderwerp.

Het is voor de redactie van de website soms lastig te bepalen wat we wel en niet op het internet kunnen zetten.
Persoonlijke informatie zoals we die soms tegenkomen in de zondagbrief mag alleen worden verspreid binnen de gemeenschap (leden van de wijk) waarvoor deze communicatie bedoeld is. Voor de papieren versie die alleen in de kerk wordt uitgedeeld is de verspreiding beperkt en is verdedigbaar dat deze alleen bij betrokken leden tercht komt. Plaatsen van de bedoelde informatie op internet mag niet, tenzij met uitdrukkelijke toestemming van de betrokkene.

We zijn binnen de PGA aan het kijken hoe we op een werkbare manier met de AVG om kunnen gaan en om daar de wijken over te informeren. Bericht hierover kunt u t.z.t. lezen via de bekende media. Maar heb alstublieft wat geduld want het is veel wat er op ons af komt.

Zolang dat onderzoek loopt kiezen we er als redactie van de Pniël-website voor bepaalde berichten in te korten of persoonliijke informatie weg te laten uit de webversie. Met toestemming van betrokkenen mag er nog steeds veel maar toestemming vragen en registreren is heel veel extra werk. U helpt ons als u aangeeft of een bericht voor de zondagsbrief ook op de website mag.

Zie ook onze privacyverklaring
terug
 
 

Inloggen


Kerkgebouw Pniëlkerk / Openingstijden

Kerkdiensten: zondag 10:00 uur
meer
 
Contact
Predikant: ds. Marco Montagne
Secretariaat/Scriba: Adriaan Pas
Koster: Kostersteam
Beamteam: Beamteam 
Website: Webteam

Privacyverklaring meer
 
Financiën
Wijkkas
Vrienden Pniëlkerk
Kerkbalans
 
PGA
Website Prot. Gem. Almelo
 - Website Grote Kerk
 - Website De Ontmoeting
 - Website Noach
 - Website De Bleek
Adressen zie:
meer
 
Andere websites
Koppelingen naar andere websites gerelateerd aan PKN, PGA of Pniëlkerk. meer
 
Websitebeheer
meer
 
Disclaimer
Help ons de site up-to-date te houden. Ontbreekt er een bericht of klopt er iets niet? Neem aub contact op met de beheerders. meer
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.