PKN
Protestantse Wijkgemeente Pniël - Almelo
 
Fotoalbums

Hier vindt u foto's van activiteiten die recent hebben plaatsgevonden.
Is er een activiteit binnen de wijk geweest waarvan u de foto's wilt delen, neem dan contact op met een van de beheerders.

We maken af en toe foto's van activiteiten rond om de kerk en tijdens kerkdiensten. Door publicatie via de foto-albums willen we graag een beeld geven van die activiteiten.
Als u of bijvoorbeeld uw kind voorkomt op één van de foto's, en als u dat niet op prijs stelt, laat het ons dan zo spoedig mogelijk weten via een mail aan de beheerders.

 

2019-05-25 Boeken- en Rommelmarkt

Bekijk alle foto's
 
2019-04-14 Palmpasen

De kinderen van de kindernevendienst hebben vandaag een palmpaasstok gemaakt.

Bekijk alle foto's
 
2019-02-15 Vrijwilligersavond

Enkele sfeerfoto's van de vrijwilligersavond op 15 februari

Bekijk alle foto's
 
2019-02-15 Speurtocht Vrijwilligersavond

Met dank aan Henk van Es en Marco Montagne kunnen jullie hier nog eens kijken naar de foto's van de 'speurtocht' in ons kerkgebouw met daarbij de aanduiding van de plaats waar het detail te vinden is.
 

Bekijk alle foto's
 
Liturgisch Bloemschikken

Bij bijzondere kerkdiensten wordt vaak een compositie van boemen en ander materiaal gemaakt die uitdrukking geeft aan het thema van de dienst.

Vanaf ongeveer 1998 tot 2015 hebben Ria Sierink en Truus Heeringa alle composities bedacht en gemaakt.
Van 2015 tot 2018 bestond de ploeg uit Gerry Nijboer, Gerry Vos, Janny Tulp en Truus Lintmeijer.
Vanaf 2018 zijn het Gerry Vos, Truus Lintmeijer, Tineke Braamse en Jaqueline Meupelenberg.
Geke Denker-Rigtering is reserve.

In dit album vindt u een aantal van deze prachtige creaties, voorbeelden van een aantal gelegenheden uit verschillende jaren:

  • Pasen
  • Pinksteren
  • Oogstdienst; Dankzegging voor 'gewas en arbeid'
  • Laatste zondag Kerkelijk jaar; Herdenking van de in het afgelopen jaar overledenen
  • Advent; de tijd voor en rondom Kerst

Bekijk alle foto's
 
2018-12-18 Wijkadventsavond

Bekijk alle foto's
 
2018-10-27 Kerkenpad

Kerkenpad 27 oktober 2018
Zaterdag was het zover,ons jaarlijks kerkenpad. Dit jaar gingen we weer met een bus van Schepers Tours naar Huissen en Oosterbeek. In Huissen gingen we naar een katholieke kerk, de “Zandse kerk”. Deze kerk is aan de eredienst onttrokken, maar wordt nu voor andere doeleinden gebruikt. Hier was een gids beschikbaar, die ons rond leidde. Daarna gingen we lunchen in Brasserie “de Betuwe”. Na de lunch gingen we naar Oosterbeek, de “Oude kerk” bezoeken. Ook hier was een gids beschikbaar die ons rondleidde  en erover vertelde. Na afloop van deze rondleiding gingen we naar het “Airborne” museum, deze konden we op eigen gelegenheid bezichtigen.  De dag hebben we gezellig afgesloten in Restaurant “Klein Hartenstein”.  
 

Bekijk alle foto's
 
2018-09-19 Seniorentocht

Foto's Berend Kruizinga

Bekijk alle foto's
 
2018-09-16 Startzondag

Foto's Berend Kruizinga

Bekijk alle foto's
 
2018-07-15 Openluchtdienst Beeklustpark

Enkele foto's van de Openluchtdienst in het Beeklustpark die is gehouden in samenwerking tussen de Elisaparochie en de Pniëlwijkgemeente.
Foto's met dank aan Berend Kruizinga

Bekijk alle foto's
 
2018-05-26 Boeken- en Rommelmarkt

Zoals al tientallen jaren (!) gebruikelijk, hield Wijkactief afgelopen zaterdag 26 mei weer zijn jaarlijkse boeken- en rommelmarkt. De weersvoorspellingen waren erg goed: 29 graden. Gelukkig was er ook een verkoelend windje. Zodoende werd er druk gehandeld op het plein voor de kerk, in het fietsenhok en in de foyer waar naar schatting zo’n tienduizend boeken aanwezig waren.
De horeca-afdeling en de verloting droegen ook bij aan de mooie bruto-opbrengst van € 2360,-. En gezellig was het er ook! De markt werd bezocht door zowel kerkleden als bewoners van omliggende wijken. Voordat de markt om half tien open ging stonden er al veel mensen achter het lint te wachten. Het zijn degenen die iets bijzonders hopen te vinden bij elektronica, platen, CD’s en natuurlijk bij het antiek. Opvallend is dat er mensen zijn die elk jaar weer uitgebreid komen snuffelen tussen de aangeboden waar. Voor niet-verkochte spullen zal een herbestemming worden gezocht, zodat er maar een beperkte hoeveelheid dingen moet worden afgevoerd.
Ruim 30 vrijwilligers hebben deze zaterdag tot een succes gemaakt. Namens Wijkactief allemaal bedankt voor de medewerking en uw bezoek. En tot volgend jaar!
Henk Nijhuis.

Bekijk alle foto's
 


 

Inloggen


Kerkgebouw Pniëlkerk / Openingstijden

Kerkdiensten: zondag 10:00 uur
meer
 
Contact
Predikant: ds. Marco Montagne
Secretariaat: Nelleke Veurink
Koster: Kostersteam
Beamteam: Beamteam 
Website: Webteam

Privacyverklaring meer
 
Financiën
Wijkkas
Vrienden Pniëlkerk
Kerkbalans
 
PGA
Website Prot. Gem. Almelo
 - Website Grote Kerk
 - Website De Ontmoeting
 - Website Noach
 - Website De Bleek
Adressen zie:
meer
 
Andere websites
Koppelingen naar andere websites gerelateerd aan PKN, PGA of Pniëlkerk. meer
 
Websitebeheer
meer
 
Disclaimer
Help ons de site up-to-date te houden. Ontbreekt er een bericht of klopt er iets niet? Neem aub contact op met de beheerders. meer
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.