PKN
Protestantse Wijkgemeente Pniël - Almelo
 
Kerkenpad Kerkenpad

Zaterdag 28 oktober is het zover, dan is er weer het jaarlijks kerkenpad. Dit jaar mogen we  weer met een bus van Schepers Tours en gaan we naar Emmen en Anloo, waar we een synagoge en een PKN kerk. Het programma ziet er als volgt uit. U bent om 9 uur in de foyer van de kerk welkom waar u koffie of thee krijgt aangeboden. Om 9.30 vertrekken we met de bus naar Emmen waar we de synagoge gaan bezoeken. Hier is een gids beschikbaar om ons te vertellen en rond te leiden. Daarna gaan we lunchen in Hotel restaurant “Het Boschhuis” in Ter Apel. Na de lunch gaan we naar Anloo om de Magnuskerk te bezoeken. Ook hier krijgen we een rondleiding. De dag hopen we gezellig af te sluiten met een kop koffie/thee in het Restaurant “Schuttershof” te Valthe. We hopen om ongeveer 19.00 uur weer bij de Pniëlkerk te zijn. De financiële bijdrage voor deze dag bedraagt €10,-  p.p.
Opgeven kan nog tot 25 oktober.  Door onderstaande strook in te vullen en in te leveren bij de koster of bij één van de leden van de Wijkactief: Anja v/d Worp tel: 864225. Rits v/d Woude tel: 810185, Aart Koot tel: 817419. Mailen is ook mogelijk en wel naar het volgend e-mail adres:

terug
 
 

Inloggen


Kerkgebouw Pniëlkerk / Openingstijden

Kerkdiensten: zondag 10:00 uur
meer
 
Contact
Predikant: ds. Marco Montagne
Secretariaat: Ko Braamse
Gastvrouw: Jacqueline Meupelenberg
Beamteam: Beamteam 
Website: Webteam
meer
 
Financiën
Wijkkas
Vrienden Pniëlkerk
Kerkbalans
 
Websites PGA
Prot. Gem. Almelo
 - Grote Kerk
 - De Ontmoeting
 - Noach
 - De Bleek
Adressen zie:
meer
 
Links
meer
 
Websitebeheer
meer
 
Disclaimer
Help ons de site up-to-date te houden. Ontbreekt er een bericht of klopt er iets niet? Neem contact op met de beheerders. meer
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.