PKN
Protestantse Wijkgemeente Pniël - Almelo
 
Boodschappenmand Boodschappenmand

De 'Stichting boodschappenmand' is een project dat opgezet is door een aantal vrijwilligers, inwoners van de gemeente Almelo. De Stichting stelt boodschappenpakketten samen en levert deze met enige regelmaat af bij adressen die hen worden aangereikt door allerlei hulpverlenende instanties.

De pakketten gaan vooral naar gezinnen die in deze tijd moeilijk rond kunnen komen. Steeds meer inwoners van Almelo doen een beroep op de Stichting Boodschappenmand.

In de foyer van de Pniëlkerk staat een grote rieten mand die gevuld kan worden met houdbare boodschappen (koffie, thee, pasta, blikken groente en vlees, rijst etc.). De diaconie verzamelt de ingeleverde boodschappen en levert deze af bij bovengenoemde stichting.

Uw bijdrage is nog steeds meer dan welkom. Wilt u bijdragen, dan kunt u uw pakket in de rieten mand in de foyer doen. Indien uw voorkeur uitgaat naar een financiële bijdrage vind u hier de nodige informatie.
NB Liever geen contant geld in de boodschappenmand.
Kijk hier voor meer informatie over de Boodschappenmand.

terug
 
 

Inloggen


Kerkgebouw Pniëlkerk / Openingstijden

Kerkdiensten: zondag 10:00 uur
meer
 
Contact
Predikant: ds. Marco Montagne
Secretariaat/Scriba: Adriaan Pas
Koster: Kostersteam
Beamteam: Beamteam 
Website: Webteam

Privacyverklaring meer
 
Financiën
Wijkkas
Vrienden Pniëlkerk
Kerkbalans
 
PGA
Website Prot. Gem. Almelo
 - Website Grote Kerk
 - Website De Ontmoeting
 - Website Noach
 - Website De Bleek
Adressen zie:
meer
 
Andere websites
Koppelingen naar andere websites gerelateerd aan PKN, PGA of Pniëlkerk. meer
 
Websitebeheer
meer
 
Disclaimer
Help ons de site up-to-date te houden. Ontbreekt er een bericht of klopt er iets niet? Neem aub contact op met de beheerders. meer
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.