PKN
Protestantse Wijkgemeente Pniël - Almelo
 
Vakantieweken Vakantieweken

Het VakantieBureau van de Interkerkelijke Stichting Diakonaal Vakantiewerk (ISDV) organiseert jaarlijks een aantal vakantieweken. Deze vakanties zijn bedoeld voor ouderen, mensen die niet (meer) zelfstandig op vakantie kunnen of willen gaan en voor mensen die gezelligheid zoeken. Kortom, voor iedereen die ontspannen wil genieten van een fijne week in een schitterende omgeving. Alle vakantieweken dragen een protestants-christelijk karakter. Dat betekent onder meer dat er iedere vakantieweek een pastor aanwezig is.

Jaarlijks ontvangt de organisatie bijna vijfentwintighonderd gasten in één van de aangepaste accommodaties, gevestigd in Lunteren, Doorn, Ermelo en Lemele. Er zijn allerlei speciale arrangementen mogelijk zoals: actieve weken, creatieve weken en weken met extra verpleegkundige zorg. Elk jaar wordt er een Twenteweek georganiseerd, speciaal bedoeld voor inwoners uit Twente.

Indien u geïnteresseerd bent, neem dan contact op met de diaconie van onze wijkgemeente. Wij zorgen ervoor dat u ingeschreven wordt en regelen eventueel het vervoer van en naar uw vakantieadres.
Informatie kunt u tevens vinden op het internet: of www.hetvakantiebureau.nl

terug
 
 

Inloggen


Kerkgebouw Pniëlkerk / Openingstijden

Kerkdiensten: zondag 10:00 uur
meer
 
Contact
Predikant: ds. Marco Montagne
Secretariaat/Scriba: Adriaan Pas
Koster: Kostersteam
Beamteam: Beamteam 
Website: Webteam

Privacyverklaring meer
 
Financiën
Wijkkas
Vrienden Pniëlkerk
Kerkbalans
 
PGA
Website Prot. Gem. Almelo
 - Website Grote Kerk
 - Website De Ontmoeting
 - Website Noach
 - Website De Bleek
Adressen zie:
meer
 
Andere websites
Koppelingen naar andere websites gerelateerd aan PKN, PGA of Pniëlkerk. meer
 
Websitebeheer
meer
 
Disclaimer
Help ons de site up-to-date te houden. Ontbreekt er een bericht of klopt er iets niet? Neem aub contact op met de beheerders. meer
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.